maxjenny! – a colorful success story

maxjenny! – en färgstark framgångssaga

Svensk inspiration

Upptäck Sveriges skatter - oavsett om du är i Sverige eller Hong Kong

I augusti 2016 etablerade den svenska designern Maxjenny sitt klädmärke maxjenny!. Verksamheten är baserad i Köpenhamn, Danmark, men hennes kunder finns över hela världen. Hon erbjuder ett ungt skandinaviskt modemärke med spännande kläder genom att kombinera innovativa tryck och spännande silhuetter i massor av färger gjorda av högkvalitativa material.

– Alla utskrifter är designade och utförda av Mig, mig och jag. Med en digitalkamera, penna och dator; Jag utvecklar utskrifterna noggrant. Tillsammans med högkvalitativt hantverk och en internationell skulpturell siluett är min samma klädlinje designad för en internationell och samtida krävande publik, säger Maxjenny.

LÄS MER

Tillbaka till blogg